Jumaat, 21 Oktober 2011

CERITA Nuffnang terima kasih !

sapa tak kenal nuffnang yang telah dilancarkan pada 27 Februari 2007 ni kan haha . tarikh nak 2 dengan 7 je . hee . kenapa aku ucap terima kasih dekat nuffnang ni ? ok ok . aku cerita kan ok

episod pertama
mula mula dulu time aku buat blog , (ayat macam dah lama je buat padahal baru lagi haha) aku terus je daftar nuffnang sebab orang cakap "boleh laa menjana pendapatan sikit tambah tambah lagi kau ni budak belajar" . haha . lepas daftar aku baca baca laa semua sekali pasal nuffnang . syarat dia , cara pasang dia , n benda terakhir yang aku baca syarat nak jadi ahli glitteri ni .macam macam antara syarat dia , kesemua blog yang didaftarkan dibawah satu email(betul ke ayat aku ni) tidak ada iklan selain iklan dari nuffnang .paham ?

episod kedua
setelah hampir 2 bulan menunggu masih lagi ahli biasa. aku pun pelik la . then aku saja saja try tanya depa ni "kenapa saya masih ahli biasa sedangkan saya takda iklan dari pesaing cik nuffnang" . aku terus hantar pertanyaan tu . hanya beberapa jam selepas tu dorang reply(lajunya korang reply) haha . baru aku tahu kenapa aku masih ahli biasa sedangkan dalam tu dia cakap dalam masa 4 hari terus automatik jadi ahli glliteri . dorang cakapblog aku lagi satu yang dah lama aku tak bukak yang sama dibawah satu email ni tak de pasang iklan . oh patut lah pun hahaha

episod akhir
akhirnya pagi tadi aku cuba try test cek aku punya profle nuffnang secara tiba tiba aku dah pun jadi ahli glliteri . haha bebangga la kejap . seronok sekejap TERIMA KASIH NUFFNANG!

akhirnya .hahaha

2 ulasan:

  1. kena rajin2 update lepas ni..kot2 ada BE yg nak menyinggah pulak.

    BalasPadam
  2. @Liza @ Adzriel ABhee insyaAllah . ada masa mesti update :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...