Selasa, 31 Januari 2012

UAI - Ustaz Azhar Idrus


aku minat bila dengar semua ceramah dia . walaupun ada sikit sikit dia cakap yang aku kurang paham . biasa la . dia loghat ganu . aku mana ada darah ganu ni haha . dengar dia dulu guru muzik ? rock juga lah ustaz ni hee . tapi tak pernah lagi aku pegi ceramah dia . maybe sebab aku jauh dari semua ceramah yang dia buat kot . kalau dia ada buat dekat dekat jitra ni InsyaAllah aku pegi . aku nak bagi beberapa koleksi printscreen yang aku amek dekat KoleksiPrintScreen ni . korang tengok lah mana yang berminat ok .


Memanggil Kekasih Dengan Panggilan Manja




Perihal merisik


Perihal perlawanan bola sepak


Isteri janji pada suami tak kan kahwin lain selepas suami mati


Asyik Terkentut,Macam Mana Nak Solat


Couple Jarak Jauh & Panggil Sayang Melalui Tulisan


Hukum buat relationship dalam facebook


Hukum cium mulut


Hukum Couple


Hukum tidak dengar khutbah jumaat sebab speaker rosak


i - tidak suci hadas menyebut zikir-zikir.

kalau nak lebih lagi korang boleh pegi dekat KoleksiPrintScreen atau terus berhubung dengan ustaz di fb Ustaz Azhar Idrus Original atau di blog Ustaz Azhar Blog .

1 ulasan:

  1. ada juga sekali sekala tgk ceramah dia kat youtube

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...